Fr, 26.Apr.2024 - 16:11
Türk Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Muhammed Bozdag'dan Zeka ve Basari Seti

Muhammed Bozdağ
Kisisel Gelisim Uzmani Muhammed Bozdag'in kitaplari bugüne kadar onbinlöerce adet satti. Sadece Ruhsal Zeka adli eseri 200'ün üzerinde baski yapti. Türk Kitabevi, simdi Bozdag'in 4 kitabini set olarak sunuyor!..

Iste setimizdeki eserler:

RUHSAL ZEKA
Evrenin yüzeyinde buzdağlarının uçlarını görüyorsunuz. Ruhsal zekanızla bakmadığınızda, perde ardının engin esrarını çözümleyemezsiniz.
Yaşadığım olayları sorguladım; başıma gelenleri ruhsal boyut açısından analiz ettim. Kimi sırları keşfettiğimde, hayatımın akışının da "gizli bir El" tarafından değiştirildiğini fark ettim. Yorulduğumda, ezildiğimde, çaresiz kalbimin çığlıklarıyla "O gizli El''e" yöneldiğimde, adeta evreni sarsarak hizmetime koşturduğunu hissettim.
Sanki içimden bir pusula gibi sessizce bana yol gösteriyordu. O zaman, tesadüf sandığımız olayların son derece bilinçli şekilde planlandığını fark ettim. Tüm geleceklerin evrenin ruhsal boyutundan yönetildiğini anladım.
Çevremdeki insanları gözlemlediğimde, aynı gizli El''in sevgi selinin, herkese yöneldiğini fark ettim. Ama bazıları ruhsal coşku kanallarına gönüllerini kapatmışlardı. Bazıları okyanus enginliklerindeki ruhlarını terk etmiş; bir avuç cesetlerine sıkışmışlardı. Bu yüzden bazıları korunuyor; bazıları da yapayalnız ve yardımsız bırakılıyor.
Bu gizli sır nedir? Bu kitapta o "Gizli El''in sırrını hissedeceksiniz. Elinizde farklı, yeni, sıra dışı, duygularınızı değiştirmeye aday, heyecan verici bir kitap tutuyorsunuz.
(290 Sayfa)

DÜŞÜN VE BAŞAR
Kişisel dünyanızda büyük bir değişim yaşamak ve müthiş hedeflere uçmak istiyorsanız, doğru zamanda, doğru kitapla tanışıyorsunuz.
Çünkü, Düşün ve Başar, şimdiye kadar okuduğunuz kişisel gelişim kitaplarından çok daha farklı ve etkileyici.
Bir okuyucu yaşadığı değişimi bakın nasıl anlatıyor:
"Uzun yıllar başarısızlıktan dolayı çok acı çektim. Sebebini, kaderime, bahtsızlığıma ve olağan dışı güçlere yüklüyordum. Kesinlikle yeteneksiz olduğuma inanmıştım. Fakat kitabı okuyunca hayatımın akışı değişti. Düşün ve Başarı dört kez okudum. Köhne fikirlerimden arındım, âdeta yeniden doğdum. Diğer eserlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum."
İşte bazı okuyucu değerlendirmeleri:
* Şu ana kadar okuduğum "başarı" ile ilgili kitapların en iyisi.
* Hayatımdaki en köklü değişimi yaşadım.
* Kendime güvenim arttı, hayattan daha fazla zevk alıyorum.
* Bu kitap sorunların insan ruhunda çözülmesini sağlıyor.
* Kendimi uzaya fırlatılmak için hazırlanan bir füze gibi hissettim.
* Bir solukta okunabilecek akıcı, coşkulu bir dille yazılmış.
* Hayatımda en kısa sürede bitirdiğim ilk kitap.
* Kitabı bitirdiğimde ben artık o eski ben değildim.
�Sorunlarımı yenebileceğime kimse beni inandıramamıştı. Bu kitapla olağanüstü bir değişim fırsatı yakalıyorsunuz. Müthiş olmak, sonsuzluğa açılmak sizin de hakkınız. Bu kitapla birlikte, evrene açılan enginliğinizi keşfedeceksiniz. Yükseliş yolculuğuna hoşgeldiniz.
(270 Sayfa)

İSTEMENİN ESRARI
İstemenin Esrarı''nda, bileğinizin ve belleğinizin gücünün sustuğu yerde, ruhunuzun neler yapabileceğini keşfedeceksiniz. İçten isteyişlerinizin göklerde dolaşarak Yaratıcı İradenin takdirine nasıl ulaşacağını algılayacaksınız.
Ruhunuzdan çıkan anlamlar ruhsal canlılıklara veya kuşatıcı ruhsal enerjiye nasıl dönüştürülüyorlar? Doğa yasalarına meydan okuyan sırrı nasıl yakalarsınız? Hangi dua ve istekler reddediliyor? Hangileri kabul ediliyor ve neden?
Başarı, gideceğimiz yerde değil, yürüdüğümüz yolda bekliyor. Ruhumuz coşkusuzsa, bedenimiz hareketsiz kalacak. Geleceğimiz dileyişlerimizin büyüklüğü kadar yükselecek. Hayatımızdaki en büyük zaferlerimiz, içtenliğimizle yoğurduğumuz dualarımız olacak.
Ötelerden dünya zeminine şimşekler gibi ruhsal ışıklar akıp duruyorlar. Maddede gördüklerimiz, ruhta olanların suretleridir. Perde ardını keşfetmek için daha ne kadar bekleyeceğiz?
Elinizde, bir hayali ve masalı değil; gerçeğin gizemini tutuyorsunuz. Kaç kitap evrene bakışınızı temelden değiştirdi? Bu kitap, kalbinizle konuşmak isteyen bir duadır. Lütfen elinizdeki kitabın size mesajını anlatma dileğini kabul edin.
(238 Sayfa)

SEVGI ZEKASI
Güzellik, huzur, kazanım ve onur gönlünüzden doğarak yeşerir. Gayretin, başarma ve paylaşma tutkusunun ardında, sevgiden değerli gerekçe gösterilemez.
Anne-baba, eş-çocuk, öz-benlik, kazanım, bitki, hayvan, arkadaş, vatan-millet ve dini değerleriniz sevginize muhtaç.
Dünyadan götürüldüğünüz gün, dostlarınız ardınızdan nasıl bakacak? Bu sabah ne kadar güzel bir güne doğduğunuzun farkında mıydınız? Herkes herkesi unutabilir de, sadece anne baba evladını sayıklar. Yıllar geçti de, annemiz sadece veren el, bizler sadece alan el olduk.
Başarı, hayatta huzur ve ilişkilerde dengedir. Sevgi, acıları bile tatlandırır; nefret, zevkleri bile acılandırır. Her büyük insan, evrensel bakabilen bir gönül geliştirmiştir. İnsanlar dünyaya nur yüzlü, melek ruhlu geldiler. İlahi zamanlamaya güvenen her fidanın meyve vereceği gün gelecektir.
Elinizde, eserleri yarım milyondan fazla satan bir yazarın kitabını tutuyorsunuz. Sevgi Zekâsı, evrensel sevgiyi tüm yönleriyle anlatan ilk kitaptır. Bu yeni yaklaşımla tanışma fırsatını kaçırmayın.
(290 Sayfa)

MUHAMMED BOZDAĞ'DAN 4 KITAPLIK ÖZEL SET
SIMDI SADECE 17.90 EURO!.. BU FIRSATI KACIRMAYIN!..
Yayın evi: Yakamoz Yayinevi
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Eklenildiği tarih: 25-05-2010
Yazar: Ismail Tütüncüoglu
Allah sizden razi olsun, bizlere bu güzel Kitaplari sundugunuz icin.

Sevgiler saygilar