Sa, 27.Apr.2024 - 14:36
Türk Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari
13,90 €
19,95 €
31 % daha ucuz

İstila 2030

Tuncer Gizem Avcısı
“YERİN KULAĞI VARDIR” DEDİKLERİNDE, KİM BİLEBİLİRDİ Kİ GERÇEKTEN DE YER ALTINDAN BİZİ DİNLİYOR OLDUKLARINI?.."
 
Binlerce yıl önce, bir yılanın insana duyduğu aşkla başlayan intikam savaşı dünyayı kökünden sarsmaya hazırlanıyor. Bu kadim sırrın anahtarı, akıl hastanesinde ortadan kaybolan babasının izini süren arkeolog Yasin'in elindedir.
 
Babasının yarım bıraktığı araştırma dosyalarında altın elementinin üzerinde fazlaca durulduğunu fark eden Yasin, bu gizemi çözmeye çalışırken kendini daha da derin bir sırrın eşiğine getirir: Aramızda yaşayan yarı insan yarı yılan varlıkların gerçekliğine!
 
İstanbul'un tarihi sokaklarından Tayland'ın büyülü ormanlarına, Antik Mısır Piramitlerinden Tarsus'un gizemli yer altı mağaralarına uzanan nefes kesici bir macera Yasin'i bekliyordur.
 
Takvim yaprakları 31 Aralık 2029'u gösterdiğinde ise dünyanın dört bir yanındaki metropollerin gökdelenlerinde yer alan dijital panolar, on yıllık büyük geri sayımın son saatlerini işaret ediyordur. "Daha İyi Bir Geleceğe Kalan Süre" sloganıyla başlatılan bu geri sayım, umut ve beklentilerle doludur. Ancak beklenilenin tam aksine, bu anın aslında kaosun korkunç bir başlangıcı olacağını kimse tahmin etmemiştir.
 
1 Ocak 2030 Salı:
ONLARIN DÖNEMİ BAŞLIYOR!.. (272 Sayfa) www.turkkitap.de / Arka Kapak Yazisi #turkkitap.de #turkkitabevi 
ISBN: 9786052693865
13,90 €
19,95 €
31 % daha ucuz
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!