Di, 19.Mär.2024 - 03:48
Türk Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

3 Kitapli Elif Gibi Sevmek Seti 
(3 Kitap Birarada) 
Bestseller Kitap, bu sette!

Hikmet Anıl Öztekin
ELIF GIBI SEVMEK, AYLARDAN BERI TÜRKIYE'DE BESTSELLER KITAP LISTESINDE!.. FACEBOOK'TA MILYONU AŞAN TAKIPCIYE SAHIP!.. 

TÜRK KITABEVI, ELIF GIBI SEVMEK KITABINI VE BERABERINDE 2 KITAP BIRLIKTE ŞIMDI 26.95 EURO YERINE SADECE 14.90 EUROYA TAKDIM EDIYOR!.. 

SETIMIZDEKI ESERLER:

1) ELİF GİBİ SEVMEK (Hikmet Anıl Öztekin): 

Kimse duymasın bilmesin diye sessiz ağlıyor insan bazen. Gece yarısı kimseyi uyandırmadan yağan o yağmur gibi. Kimse bilmez yağıp geçmiştir. Sabah kalkıp pencerenizi açtığınızda içeri giren o tatlı soğuk esinti ve kokudananlarsınız yağmurun yağdığını. Bu kitabı okurken alacağınız o esintiyle diyeceksiniz ki; "bir Elif yağmuru yağmış bir adamın yüreğine" 
Namazlar gibi vakti olsa seni özlemenin... Alırız abdestimizi Yalandan yağmurlu İstanbul gecelerinde Özleriz adam gibi...Sen yoktun o zamanlar, çocukluğumda en çok yağmuru severdim ben...Ne zaman bir dert gelse bana, yağmur yağar, dinler, dokunur, ve topraktan kalkan o kokuyu koklardım... Ateşim sönerdi.. Sonra büyüdüm.. gözlerini gördüm, Yandım, yağmur yağdı, ve ilk kez sönmedim... Ben yağmurdan daha fazla bi seni sevebildim..

2) YAŞAMAK GÜZEL ŞEY... (Doris Dörrie)

İyi bir film yönetmeni olmayı hayal ederken kendini büyük bir fast food zincirinin başında bulan Fred Kaufmann, tam bir orta yaş bunalımındadır.
Çıkmaza giren evliliklerinde kurtuluşu Buddhacılıkta arayan karısı Claudia’yla beraberliklerini hâlâ neden sürdürdüklerini söyleyemeseler de en büyük sebep on yedi yaşındaki kızları Franka’dır, çünkü küçük kızları hamiledir, üstelik de bir lamaya aşık olmuştur...
Para ve meslekî başarının tatmin edemediği erkek mutluluğu nerede bulacaktır? 
Bu soruları sadece Doris Dörrie’nin roman kahramanı Kaufmann sormuyor kendine. 
Yazar bize bir yanı ağlar, diğer yanı gülerken şunu göstermek istiyor: biraz cesaret, kırkından sonra da hayat vardır. (240 Sayfa)

3) SIRMA'NIN GÜNLÜĞÜ (Naşide Gökbudak / Özel Baskı)

Annesi onu doğururken, babası ise o henüz iki yaşındayken ölmüştür Gurbet'in. Evinde kaldığı köy ağası ve ailesi için de sadece bir beslemedir.
Ve bir gün, bir kamyon kasasında kendini okutacak ve bu hayattan kurtaracak Devlet Baba'yı bulmak için yolculuğa başlar. Devlet Baba'yı bulamadığı Ankara'da, küçük Gurbet 'Sırma' olur ve bir dilenci çetesinin eline düşer. Daha sonra İstanbul'daki bir fuhuş çetesine satılan Sırma'nın; hayatla, kendiyle, erkeklerle, geride bıraktığı utanç ve korkuyla mücadelesi başlar...
Sırma hayatında ilk defa kutladığı doğum gününde bir armağan alır. Bu bir günlüktür. Sırma hayatının en üzücü, en buhranlı ve en utanç verici anlarını bu günlüğe yazmaya başlar…
Ve geçmişten intikam almadan yeni bir hayat kurulamayacağına karar verir…
'Köye dönemeyeceğime göre, ben nasıl ölebilirdim, ölmenin kesin yolunu bulmalıydım. Sonra aniden karar verdim. 'Hayır! Ölmeyecektim.' Ali Dayı'nın anlattığı 'Devlet Baba'yı bulacak, okuyup adam olacak, bu itten de öcümü alacaktım. 'Annemin, babamın ölüsü üzerine yemin ediyorum ki bu itten öcümü alacağım,' diyerek, kendi kendime üç kere tekrarladım. Tam o sırada bir motor sesi duydum. Acele buradan uzaklaşmalıydım.'Sırma'nın Günlüğü
Yayın evi: Yakamoz Yayinevi
23,35 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!