So, 28.Apr.2024 - 22:32
Vitrindeki Kitaplar

Bugün Daha Mükemmel Bizi Yaratıyoruz

Turhan Güldaş
Şu an elinizde bir sihirli değnek tutuyorsunuz! 
Eğer siz potansiyelinizin küçük bir kısmını kullandığınızı düşünüyorsanız, daha güzel bir hayatı hak ettiğinizi düşünüyorsanız ve eğer daha güzel bir siz yaratabileceğinize inanıyorsanız doğru kitabı seçtiniz. İşte bu kitap, hayatınızı değiştirecek kitap. 

Buradaki mantra, hayatınızı yeniden yaratacak sırrı açıklıyor. Sadece uygulayın ve hayatınız değişsin. Nasıl yani? 

Bir mantra hayatımızı mı değiştirecek? Bir cümle, insanın geleceğini nasıl değiştirebilir? İdealimizdeki bizi nasıl yaratabilir? 

Böyle bir şey mümkün mü? Evet mümkün. Eğer o cümle doğru cümleyse bu mümkün! İlk bakışta çok basit gelebilir. Ama unutmayalım, başarılı insanlar olaylara basit bakabilen insanlardır. Evet bir mantra; hayatınızı değiştirecek, bilinçaltı programlarınızı değiştirecek ve idealinizdeki sizi yaratacak. 

Bu mantra, daha güzel, daha ideal, daha mükemmel bir gelecek yaratacak.  Çevre, aile veya yetiştiğiniz ortam sizin kaderiniz değil. Siz isterseniz bilinçaltınıza yeni bir programlama yapabilirsiniz. Bunu da "Bugün Daha Mükemmel Bizi Yaratıyoruz" mantrasıyla başarabilirsiniz. 

Kişisel Gelişim Uzmanı Turhan Güldaş, bu kitabında size bir fikir sunmuyor. Bu bir teori değil. Buradaki mantra iki yıldır dünya çapına yayılmış, yüz binlerce kişinin yazarak uyguladığı ve mucizeler elde ettiği bir mantra. 

Dolayısıyla siz elinizde denenmiş ve başarıya ulaşmış bir yöntem tutuyorsunuz. Deneyin, nasıl uygulandığını öğrenin, örnekleriyle büyülenin ve şaşırtıcı sonuçlarını siz de hayatınızda görün!.. (200 Sayfa) www.turkkitap.de / Arka Kapak Yazisi.
ISBN: 9786057012821
Yayın evi: Macaron Yayinlari
9,90 €
12,90 €
24 % daha ucuz

Weitere Informationen

Güldaş, hayatında değişiklik yapmak, yeni bir “ben” yaratmak isteyenler için mantra yöntemiyle yapılması gerekenleri şöyle sıraladı:
MANTRANIN GÜCÜNDEN FAYDALANIN : Mantra içsel konuşmalardır. Beynimizle sohbet etmemizi sağlar. Kişisel gelişimde en etkili yöntemlerin başında gelir. Mantra bilinçaltını kontrol etmeye yardım eder, bilinci yönlendirir. Bilinçaltındaki programları değiştirmemize yarayan bu yöntem, istediğimiz davranış kalıplarını oluşturmamıza yardım eder. Eskiden oluşmuş, kronikleşmiş cümleleri, davranış kalıplarını, programları yıkar, yerine yenilerini yerleştirir. MANTRA NE İŞE YARAR? Değişim isteyen insanlara yardım eder. Ama önce siz değişmek istemelisiniz. Siz değişmek istemiyorsanız hiçbir yöntem fayda etmez. Önce kendiniz daha iyi bir ben yaratmak isteyin. Ondan sonra mantranın gücünden faydalanabilirsiniz. Böylece mantra bilinçaltınıza yerleşmiş olumsuz kalıpları ufak ufak eritmenizi sağlayacaktır. Eski davranışlarınızdan kurtulmanıza yarayacaktır. Yerine yeni ve sağlıklı fikirler yerleştirmenizi sağlayacaktır. İŞTE DENENMİŞ VE MUCİZEVİ SONUÇLAR ALINMIŞ MANTRA CÜMLESİ Bu mantrayı çevremdeki pek çok insan denedi ve denemeye devam ediyor. Mucizevi sonuçlar aldılar. Son dönemde sosyal medya kanallarım üzerinden de bu mantrayı öneriyorum. Milyonlarca insana ulaştı, yüzlerce insan şimdiden olumlu etkilerini aldı, hayatlarında mucizevi değişimler yaşadılar. Etkisini çok kısa bir süre içerisinde gösteriyor. İşte herkesin uygulaması için önerdiğim, denenmiş ve sonuçlarını sizin de en kısa sürede alabileceğiniz mantra cümlesi: “BUGÜN DAHA MÜKEMMEL BİZİ YARATIYORUZ” GÜNDE 15 DAKİKANIZI AYIRIN Bu mantrayı herkese öneriyorum. Her gün bir büyük A4 kağıdına bu mantrayı yazmanız gerekiyor. Özellikle akşam yatmadan önce yazarsanız etkisini daha iyi gösterir. Tekrar tekrar yazın. Her gün aksatmadan yazın. Yazın ki, bilinçaltınıza yerleşsin. Mantranın etkili olabilmesi için süreklilik gerekli. Mantra spor yapmaya benzer, bırakırsanız vücudunuz tekrar eski haline döner. Sürekli tekrar ve devamlılık, bu cümleyi bilinçaltınıza yerleştirecektir. Bu mantra, duygu ve düşüncelerimizin oluşmasına, olmuş gibi bir ruh haline girmemize yardım edecektir. BU YIL YENİ BİR BİZ YARATALIM Kendinize bu yıl bir iyilik yapın. Kabuğunuzdan çıkın. Uzun bir süredir düşlediğiniz yeni bir “ben”i yaratın. Neden bu yıl bütün istedikleriniz gerçek olmasın. Bugüne kadar uyguladığım en ideal en etkili mantrayı sizlerle paylaşıyorum. Paylaşıyorum çünkü biliyorum paylaştıkça çoğalacak ve size geri dönecektir. Bu yıl, farkındalığın yükseldiği egomuzun olmadığı, kendimizin, çevremizin, birbirimizin farkına vardığımız, sağlıklı, mutlu, enerjik bir yıl diliyorum. Yeni yılda yeni bir siz yaratın istiyorum. Yeni yılda yeni bir biz yaratalım diliyorum…"
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!