Sa, 20.Apr.2024 - 13:54
Psikoloji ve Felsefe Kitapları

Zihin Beden Reçetesi

John E. Sarno
Dr. John E. Sarno'nun Sırt ve Bel Ağrılarını İyileştirmek adlı kitabı New York Times'ın en çok satılan kitabıdır. Onun fikirleri altu?st eden kitabıyla ilgili araştırmalar devam etmektedir, u?nlu? doktor şimdi kendisinin en yetkinleştirilmiş çalışması olan zihinbeden sağlığı arasındaki canlı bağlantıyı sizlere sunuyor…

İskeletsel kas ağrısı hastalıkları birçok doktorun bunların altında yatan nedeni saptamada başarısız kalmasıyla, Birleşik Devletler'de salgın boyutlarına ulaşmıştı.

Bu alkışlanan kitapta, Dr. Sarno birçok ağrılı durumu iyileştirir - çoğunlukla boyun ve sırt ağrısı, migren, tekrarlayan stres hasarları, kamçı darbesi ve tendoniti içine alır bunlar bastırılmış duygulardan kaynaklanır… Ve bize bunların ilaç kullanılmadan bedensel önlemler almadan veya ameliyatsız nasıl başarılı bir şekilde tedavi edilebildiğini gösterir.

Onun yenilikçi programı zaten binlerce insanda memnuniyet verici sonuçlar oluşturdu. Zihinbeden Reçetesi sizin sağlıklı ve ağrısız yaşamınız için değer biçilmez bir anahtardır.

"Dr. Sarno'nun kurallarını uygulayıncaya kadar hayatım acı veren sırt ve omuz ağrısı ile doluydu ve birkaç hafta içinde sırt ağrım kayboldu. Ben hiçbir zaman tekrar bir tek belirti yaşamadım… Ben hayatımı Dr. Sarno'ya borçluyum."
-Howard Starn-

"John Sarno benim ve tavsiye ettiğim herkesin hayatını değiştirdi. O gerçek bir mucize yaratıcısıdır."
-Anne Bancroft- (264 Sayfa) www.turkkitap.de / Arka Kapak Yazisi. 
Yayın evi: Butik Yayincilik
11,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!