Fr, 19.Apr.2024 - 15:07
Türk Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Yaşar Kemal'in
Sözlerinde Yaşamak

Feridun Andaç
Türkiye’nin evrensel yazarı Yaşar Kemal’i kaybettik, acımız derin!.. Büyük usta kendi deyimiyle benzettiği “dünya denen binbir çiçekli bahçe”yi terkederken, geride bıraktığı yapıtlarıyla bize her zaman yol gösterecek ve kalbimizde yaşamaya devam edecektir. 
Okurlarının ve edebiyat dünyasının başı sağolsun.
Yaşar Kemal, romanları yeryüzünün birçok dilinde okurla buluşmuş, ilgi görmüş bir dünya yazarı. Yarattığı roman dünyası, çağdaş roman sanatına yeni bir bakış getirmiş, anlatısının 'anakara'sını biçimleyen insan-doğa gerçeğinin yansıdığı durumlar bu bakışın en temel yanlarını oluşturmuştur. 
"Yaşar Kemal'in Sözlerinde Yaşamak", bu usta anlatıcının çağlar ötesinden gelen bir geleneğe yaslanarak kurduğu dünyayı tanımaya yöneltiyor. 
Yaşar Kemal'in anlattıklarında, yazarlık yolunun serüvenini öğrenip, o özel dünyanın biçimlendiği ortamı yakından tanıyacaksınız.(352 Sayfa / Yaşar Kemal'in Sözlerinde Yaşamak / Feridun Andac / Dünya Yayinlari / www.turkkitap.de / Türk Kitabevi Tel: 0049 69 250506 / Türkische Buchhandlung Frankfurt/M) site:turkkitap.de / En Ucuz Kitap, Film ve Müzik CD'leri www.turkkitap.de adresinde ) TELEFONLA HIZLI SİPARİŞ: 069 / 25 05 06
Yayın evi: Dünya
9,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!