Fr, 19.Apr.2024 - 17:48
Yabanci Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Venüs Ateşli Mars Buz Gibi

John Gray
Erkekler Marstan, Kadınlar Venüsten kitabını yazarken hedefim aralarındaki farklılıkları anlamalarında erkek ve kadınlara yardımcı olmaktı.

O kitapta ve ardından gelen diğer kitaplarımda, çiftlere farklılıklarını kabul etmeyi öğrettim. Yakın tarihli ve heyecan verici bazı bilimsel keşifler, iki cins arasındaki farklılıkların ve birbirleriyle ilişkilerinin biyokimyasallara dayandığını ve her şeyin hormonlarımız aracılığıyla açıklanabileceğini kanıtladı!..

Bu kitapta ise, sizlere kendiniz ve eşiniz için "kendini iyi hissetme" hormonlarının kesintisiz kaynağına ulaşmak için gerekli olan bilgileri ve basit ipuçlarını vereceğim. Stres hormonlarının sağlığımızı nasıl etkilediğini ve özellikle birbirimizle geçinmemizi nasıl karmaşıklaştırdığını öğreteceğim. Yolculuk sırasında iyi beslenmenin, dengeli kan şekerinin, iyi uykunun ve bazı yeni besin takviyelerini kullanmanın stresli bir günde tükettiğiniz hormonların yeniden üretilmesine nasıl yardımcı olduğu konusunu konuşacağız. Bu bilgileri şimdiye dek ilişkinizde anlamsız gibi gelen durumlara uygulayınca nasıl anlam kazandığını göreceksiniz. Ve günümüz dünyasında yaşam gitgide zorlaşırken, ilişkilerinizi geliştirmek için basit ve kolay uygulanabilir yolları size tanıtabildiğim için mutluyum.
(272 Sayfa) www.turkkitap.de / Arka Kapak Yazisi.
Yazar: John Gray
Yayın evi: Altin Kitaplar
8,00 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!