Mi, 17.Apr.2024 - 00:46
Türk Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Vazgeçtim

Kahraman Tazeoglu
Aklı ve mantığı ele geçiren, aynı zamanda akla ve mantığa sığmayan bir duygunun içindeyim. Geriye bakarak gitmeye çalışıyorum. Kırık bir umut taşıyorum. Aklım sende kala kala senden gidiyorum. İnsan yarısında terk ettiği filmin sonunu merak eder mi? Ediyorum. Tüm yelkenlerim yırtılmış ama ben hâlâ rüzgârdan medet umuyorum…Şiirleri ve romanlarıyla kalplerinize dokunan Kahraman Tazeoğlu, "Vazgeçtim" ile sizi yine duygusal bir yolculuğa davet ediyor.

Yazar Hakkında: 10 Ağustos 1969 yılında İstanbul'da doğdu. Tahsil hayatını İstanbul'da tamamladı. 80'li yılların sonuna doğru şiir yazmaya ve yazdıklarını bir defterde toplamaya başladı. 1993 yılında Radyoculuk yapmak üzere mikrofon başına geçti. Yerel, Bölgesel ve Ulusal Radyolarda program yapımcılığı ve sunuculuğu, şiir programı, haber spikerliği ve Program Yönetmenliği yaptı. 2001 yılında ilk kitabı olan '' seni içimden terk ediyorum'' adlı eseri yazdı. Şiirle başladığı edebiyat yolculuğu, roman, deneme ve hikaye kitaplarıyla devam etti. Başta üniversiteler olmak üzere pek çok kurum ve kuruluştan ödüller aldı. (168 Sayfa) www.turkkitap.de / Arka Kapak Yazisi.  
ISBN: 786052691793
9,70 €
12,90 €
25 % daha ucuz

Weitere Informationen

Yalnızca kalbim kırılsaydı zamanla geçerdi, unuturdum, her şey yoluna girerdi bir şekilde.
Ama benim güvenim de kırıldı...
Böyle olunca olmuyor işte... Hiç çıkmıyor aklımdan, geçmiyor... Hep yarım kalacak gibi hissediyor insan kendini, bir daha acıyacak ve hiç geçmeyecek gibi hissediyor...
Sadece kalbim kırılmış olsaydı keşke...
Ne zaman baksam yüzüne, ne zaman güvenmek istesem yeniden, ne zaman öpsen ya da sarılsan; yine gidecekmişsin gibi geliyor.
Ve inan bana, güven bir kere kırılınca hiçbir şey eskisi gibi olmuyor...
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Eklenildiği tarih: 16-11-2015
Yazar: Kayra
süper kitab bi basladim bidaha elimden birakmak istemedim tavsi edebilecegim bi kitab
 
Eklenildiği tarih: 16-06-2015
Yazar: htc
tek kelimeyle harika..bir gunde okudum...
 
Eklenildiği tarih: 09-04-2015
Yazar: Irem
Cok etkilendigim ve cook agladigim bir Kitap

Bir Solukta bitirdigim bir eser olmus

Ama Sonun hic adil bitmedi cook üzüldüm koray ve feza ya :((

Artik ins Cennette beraber olursunuz Sevenlerin Duasi heryerde gecer

Kahraman Tazeogluna cook tsk ederim
 
Eklenildiği tarih: 09-04-2015
Yazar: Sinem Avusturya
:)) kahraman beyle ankarada nisan 2015 de tanisma firsatim oldu :)) , kendiisi cook mükemmel bir insan , ici disi güzel bir insan , bu kitabi bir solukta okudummm , cook düsündürücü harika bir kitap olmus, bu kitabi alin teredütt etmeyin , ben sahsen kahraman beyi hep severek okudummm . Hersey icin cook tskj ederiz kahraman bey basarilarinizin devamini diliyorum kalpten SINEM