Do, 18.Apr.2024 - 12:15
Tarih Kitapları

Osmanlı'yı Öğreniyorum Seti
(2 Kitap Birarada)

Pelin Çift
Her anne, baba, çocuğuna tarih bilinci vermek ister!.. Onların özellikle tarihimizden ve  geçmişinden gurur duymasını arzu eder!.. "Osmanlı'yı Öğreniyorum" seti, hem çocuklara, hem de yetişkinlere "tarih sevgisi" verecek!..
2 Kitap Birarada 18,40 Euro yerine 12,- Euro!.. 

SETIMIZDEKI ESERLER .

1) Osmanlı'yı Öğreniyorum  / Pelin Çift :

Bir çocuğa, hayatı ve insanları anlatmak zordur. Hele ki yüzyıllara damga vuran köklü tarihimizi. Büyükler için bile karmaşık olan konuları, bir çocuğun anlayabileceği cümlelere dökmek hiç kolay değil. Ama bir yerden başlamamız gerekiyor. Bu kitap öğrenmeye meraklı çocuklar ve nasıl anlatsam diyen büyükler için yazıldı. Bu kitapta: Türklerin tarih boyunca ilim sahibi insanlara büyük değer verdiğini... Osmanlı’nın uzun yıllar dünyanın süper gücü sayıldığını, birçok alanda öncülük ettiğini... Hem korkulan hem de hayranlık uyandıran olduğunu... Dünyanın en önemli müzisyenlerinden Mozart ve Beethoven’ın Osmanlı’nın mehter takımından etkilendiğini ve eserlerinde kullandığını... Dünyanın ilk sporcu kanununun ve sporcu transferlerinin Osmanlı’ya ait olduğunu... En ateşli derbilerin Osmanlı’da yaşandığını, taraftar padişahların varlığını... Hatta Osmanlı’nın ne yediğini içtiğini... Kahramanlarını, dâhilerini, popüler kişilerini ve daha nice bilgiyi öğreneceksiniz.  

2) Osmanlı'yı Cihan Devleti Yapan 150 Sır / Ali Karaçam :  

"Keşfi devam eden bir kıta" olan Osmanlı kültür ve medeniyetinin idari, toplumsal, ekonomik, eğitim, kültür ve sanat müesseselerini konu alan bir eser.

ABD'nin Osmanlı'dan nasıl yararlandığını, günümüzde fert, toplum ve devlet olarak nasıl yaralanabileceğimizin cevabını; Osmanlı'nın "aklı" nasıl kullandığını, insana ne kadar değer verdiğini, sadece savaş meydanlarında değil günlük hayatta da başarılı olduğunu bu kitapta bulacaksınız. Sadece tarihe ilgi duyanların değil, "başarıyı yakalamak isteyen herkesin" okuyacağı bir kitap!.. (Arka Kapak Yazisi) www.turkkitap.de
Yayın evi: Destek Yayinlari
12,00 €
18,40 €
35 % daha ucuz
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!