Do, 18.Apr.2024 - 21:34
Aile ve Saglik Kitaplari

Kan Grubunuza Göre Beslenme
Dr. Mehmet Öz'ün Tavsiye Ettiği Kitap

Peter J. D'adamo
4 KAN GRUBU, 4 DIYET, 4 EGZERSIZ PROGRAMI VE SAGLIKLI YASAM ICIN 4 PLAN!...   "D'Adamo kan grubuna göre beslenme ile alanında çığır açıyor, ansiklopedik bilgiler veriyor."
-Dr. Mehmet Öz-

İdeal kilonuza doğal yollardan ulaşacak ve yaşlanmanız gecikecektir. Kan Grubu Diyeti’ni en az iki hafta uygulayın.  Bu süre içinde vücudunuzda yaşanan olumlu değişimlere inanamayacaksınız: Kilo verme, sindirim sisteminin düzene girmesi, astım ve baş ağrısı gibi kronik hastalıklarda azalma, yüksek enerji… "D'Adamo uygulanabilir sağlık yaklaşımını ve geliştirdiği yeni teorilerini anlaşılır bir dille okuyucuya sunuyor."
-Publisher's Weekly

"D'Adamo şimdiye kadar tanıdığım en keyifli doktor. Doğal tedavi yollarını asırlık tekniklerle birbirine bağlıyor ve vücudumuzun nasıl işlediği ile ilgili önemli bilgiler paylaşıyor."
-Tommy Hilfiger-Moda Tasarımcısı

Bilindiği gibi 4 Çeşit Kan grubu vardır, Bu kan grupları 0AB ve AB kan grubudur. Dr. Peter J. D’Adamo, Kan grubuna göre diyet listelerini sağlıklı kilo vermeniz için hazırladı.  Herkesin aynı şeyleri yememesi, aynı egzersizleri yapmaması 
gerektiğini biliyor musunuz? Kan grubunuz, iç kimyanızı yansıtır. 
Besinleri öğütme biçiminizi belirler. (412 Sayfa) www.turkkitap.de , Türk Kitabevi / Saglik, Beslenme serisi.
ISBN: 9786053844860
Yayın evi: Yakamoz Yayinevi
9,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!