Di, 19.Mär.2024 - 11:36
Dini Kitaplar

Kabe Ezan Saati
Pusulalı ve Kuran Okur
Kuran-i Kerim ile Birlikte 

TÜRK KITABEVI GARANTI VE GÜVENCESIYLE!.. 

YENI KABE EZAN SAATINI IFTIHARLA TAKDIM EDIYORUZ!.. KURAN- KERIM KISA BIR SÜRE ICIN KAMPANYAMIZLA BIRLIKTE!.. KOLAY OKUNAN HAT ILE HAZIRLANMIS KURAN-I KERIMINIZIN  ÖZEL OLARAK HAZIRLANDI!..

Kâbe-i Muazzama, kendisine hasret duyan milyonlarca müslüman için dünyanın her yerinde kullanılabilecek çok fonksiyonlu dijital ezan saati olarak tasarlandı. 
Mirac- Kabe Ezan saati özellikleriyle tüm zamanlara damgasını vuracak bir ürün...

Sadece yeryüzü için değil, bütün alemlere bereket olan Kabe-i Muazzama gözünüzün önünde, günde 5 vakit ezanı Mirac- Kabe Ezan saatinden dinleyecek, hasretinizi gidereceksiniz.

Muhteşem Fonksiyonlarıyla Mirac- Kabe Ezan saati, hem çok özellikli, hem pratik, hem orijinal hem de dekoratif... Türk Kitabevi, iftiharla sunar!.. www.turkkitap.de adresinden hemen siparişinizi verebilirsiniz!.. 

Kâbe’nin birebir ölçülerine sadık kalınarak, titiz bir çalısmayla tasarlanan Mirac- Kabe Ezan saati, göze ve gönüllere ilham verir, sesli ve dijital özellikleriyle evinize, işyerinize mana katar.

Vakit ezanlarını, En çok okunan sureler ile birlikte kısa süreleri ve Telbiye coşkusunu dinletir.

Mirac- Kabe Ezan saati Gidip görmek icin can attığımız Mukaddes topraklardaki ilâhi atmosferi bulunduğunuz mekanlara taşır. Ayrica, Türk Kitabevi, Besmele çeken Kabeli Bardağı da hediye olarak takdim ediyor!.
Resulullah (sav) buyurdular ki: 

"Namaz için ezan okunduğu zaman şeytan oradan sesli sesli yellenerek uzaklaşır, ezanı duyamayacağı yere kadar kaçar." Mirac- Kabe Ezan saati bütün namaz vakitlerinde size, farklı İslâm coğrafyalarından, her vaktin kendine özel makamıyla, seçkin müezzinlerin okuduğu ezanları dinletir. 

Sabahları sabâ makamıyla ezan dinlemek, 
öğle vaktini uşşak makamıyla karşılamak, 
ikindiyi rast, akşamı segah, yatsıyı ise hicaz makamında dinlemek istemez misiniz? 

Üstelik Türkiye’den, Mekke’den, Medine’den, Mısır’dan, Mescid-i Aksa’dan, Endonezya’dan ve Fas’tan farklı müezzinlerin sesleriyle. 

Bilhassa yurt dışında yaşayan ve bulunduğu yerlerde cami olmayan, ezan sesine hasret vatandaslarimiz, Mirac Kabe Ezan Saati ile bu özlemlerini, hasretlerini giderecekler. 

Çocuklarımız artık Ezan sesi ile büyüyecekler.
Her vaktin sonunda, gönüllere hitap eden sesiyle, Dursun Ali Erzincanlı’dan Ezan duası ve Türkçe mealini dinleyecek, duanın manevi atmosferi bulunduğunuz mekanı kuşatacak.

Sahura Mirac- Kabe Ezan saati ile kalkacak, Ramazan Ayının bereketli vakitleri, artık Kâbe Ezan Saati ile çok farklı yaşanacak. Iftar saatlerinde gözünüz Kabe’de olacak. 

Bulunduğunuz yerin kıblesini belirlemek artık cok daha kolay. Mirac- Kabe Ezan saati pusula özelligi ile bulunduğunuz yerin kiblesini rahatlıkla belirleyebilirsiniz. Kabe Ezan Saatine Türk Kitabevi'nin güvencesi ve garantisi ile sahip olacaksınız!..

Ayrıca, takvim özelliği sayesinde, takvim yapraklarına gerek kalmadan günlük namaz vakitlerini rahatlıkla görebilir, ezanı tam vaktinde dinleyebilir ve termometre özelliği ile de bulunduğunuz ortamın ısısını ölçebilirsiniz. 

Mirac- Kabe Ezan saati sadece gündüzlerinizi değil, gecelerinizi de aydınlatır.
Işıklandırma özelliği sayesinde ister gündüz, isterseniz gece yaşadığınız ortamlara farklılık katar, ve en önemlisi mukaddes beldelere, kabe’ye duyduğunuz özlemi giderir. 

Mirac- Kabe Ezan saatinin dijital hafızasında tam 2000 farklı şehrin namaz vakitleri var.
Siz dünya üzerindeki yerinizi belirleyin, Kâbe Saati namaz vakti girdiğinde size belki de daha önce hiç duymadığınız farklı makam ve seslerde muhteşem ezanlar okusun. 

Yılın her gününü, tüm vakitlerinizi Kabe’de hissedeceksiniz. 

Mirac- Kabe Ezan saati ile gözünüz, kulağınız Kâbe’de, gönlünüz mukaddes beldelerde olacak.
Mukaddes toprakların havasını, dokusunu, 24 saat bulunduğunuz ortama taşıyan Mirac- Kâbe Ezan Saati, çocuklar ve yaşlılar için de oldukça kullanışlı. 
Mirac- Kâbe Ezan Saati, aynı zamanda Kur’ân tilaveti özelliğine de sahip...

Profösör Dr. Mehmet Emin Ay’ın sesinden, İstediğiniz zaman Kur’ân’ı Kerim’in gönülleri rahatlatan, ortamları bereketlendiren eşsiz beyanını bir tuşa basarak muhteşem bir kıraatle dinleyebilir, özellikle yaşlıların ve çocuklarımızın namaz sûrelerini ve kısa süreleri dinleme ve ezberlenmesini Mirac- Kabe Ezan saati ile kolaylaştırabilirsiniz.

Bir tuşuna dokunarak coşkun atmosferiyle Telbiye dinleyebilir ve sanki kendinizi tavaf yaparken hissedebilirsiniz. 

Muhteşem ses kalitesi eşliğinde, gül Kuran-ı Kerimden, fatiha, Amener Rasulu, Hasr, Mülk, Nebe, Kadir ve kisa sureleri, bir tuşa basarak ailenizle veya sevdiklerinizle dinleyebilir, Mescid-i Haram’ın büyülüyen manevî atmosferini evinizde yaşayabilirsiniz. 

Mirac- Kabe Ezan Saati, Dekoratif ve kaliteli tasarımı, 5 vaktin ezanını farklı makamlarda ve farklı müezzinlerden dinleme ayrıcalığı, Kur’ân okuma ve kısa sure ezberlemesini kolaylaştırma özelliği ve bunlarla beraber, Kıble göstergesi, takvimi, termometresi ile evinizi en güzel yerinde yer alacak. Bazı şeylere inanmanız için duymanız, hissetmeniz için görmeniz lazım. www.turkkitap de adresinden hemen siparişinizi yapabilrsiniz!.. 

Kabe-i Muazzamaya hasreti dindirecek, kalitesi ve benzersiz özellikleriyle gönülleri birleştirecek ve hasretinizi dindirecek...
84,90 €
109,90 €
23 % daha ucuz

Weitere Informationen

MIRAC KABE TAM OTOMATIK EZAN SAATININ ÖZELLIKLERI:

DURSUN ALİ ERZİNCANLI'DAN ARAPÇA-TÜRKÇE EZAN DUASI!.. 

- Tam Otomatik Ezan Saati,
- Her vakitte Farklı Türkiye Ezanı,
- Dursun Erzincanlı'dan Ezan Duası,
- Otomatik Yaz - Kış Saati Uygulaması,
- Kıbla Göstergesi, 
- Farklı Ezan Makamı, 
- 12 Degişik Ezan
- Işıklı ekran, 
- Günlük Alarm,
- ISI Derecesi 
- Otomatik Alarm, 
- Delta Fonksiyon,
- Ses Ayarı,
- Adaptör Girisi, Adaptör Kablosu
- Tam Ekran Işiğı,
- Pusula,
- 2.000 şehrin Namaz Vakti -Ezan Saatleri!..
-Ayarlanan şehir, Saat, Tarih, İmsak ve diğer Namaz vakitleri ekranda görünür.
- Kuran Dinleme Özelliği / Mehmet Emin Ay Tilavetiyle Kuran Dinleme Özelliği
- Tuşa Basıp Kuran-ı Kerim'i dinleme!
- Yasin Suresi, Telbiye, Fatiha, Amener Rasulu, Haşr Suresi, Mülk Suresi, Nebe Suresi, Kadir Suresi, Ihlas, Felak, Nas suresi dinleme özelligi!..

SETIMIZDEKI ÜRÜNLER: 

1) KABELI TAM OTOMATIK EZAN SAATI
2) KURAN-I KERIM
3) BIR SONRA KI ALIŞVERIŞTE KULLANMAK ÜZERE 10,- EURO DEGERINDE HEDIYE KUPONU (GUTSCHEIN)

SIPARIŞINIZI VERMEKTE ACELE EDINIZ... 
ISTERSENIZ   www.turkkitap.de ADRESINDEN; YA DA 069 / 25 05 06 (ALMANYA DISI ÜLKELER ICIN: 0049 69 25 05 06) NO'LU TELEFON ILE DE SIPARIŞINIZI VEREBILIRSINIZ.
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Eklenildiği tarih: 04-10-2015
Yazar: Hasan
Avrupada ezan olmadigini düsündügümzde cocuklarimiz icin almamiz gerekiyor bence...
 
Eklenildiği tarih: 25-08-2015
Yazar: Imdat
Saat masa üstü bir model mi? Duvara asilabilme özelligi de var mi?

Türk Kitabevi'nin Notu:

Kabe Ezan Saatleri, masa üstü icindir. Duvara asilma özelligi mevcut degil. Bilginize. Tesekkürler. Saygilarimizla.
Türk Kitabevi
 
Eklenildiği tarih: 01-06-2015
Yazar: ömer
türkiyeden de isteyebiliyormuyuz.siparişi türkiye için de geçerli mi?

Türk Kitabevi'nin Notu:

Türkiye'den de siparis verebilirsiniz. Ilginize tesekkür ederiz. Saygilarimizla.

 
Eklenildiği tarih: 24-05-2015
Yazar: hatice deniz
isvicreyede yoluyormusunuz?
TÜRK KITABEVI'NIN NOTU: EVET ISVICRE'DEN SIPARIS VEREBILIRSINIZ. ILGINIZE TESEKKÜR EDERIZ. SAYGILARIMIZLA.