Do, 28.Mär.2024 - 10:59
Araştarma - İnceleme

Aytunç Altındal Seti
(4 Kitap Birarada)

AytunÇ Altındal
Yazar Aytunç Altındal'ın en çok satan kitapları birarada!.. 
4 Kitap 43,70 Euro yerine şimdi sadece 33,70 Euro!..

SETIMIZDEKI ESERLER:

1) Gül ve Haç Kardeşliği  / Avrupa Birliği'nin Gizli Masonik Kimliği:


Aytunç Altındal, Gül ve Haç Kardeşliği'nde Avrupa Birliği'nin Türkiye'de hiç bilinmeyen "Gnostik-Masonik" yüzü ve özünü anlatıyor. Bugünkü Avrupa Birliği'ni kuran fikirlerin hangi gizli örgütlerce ne zaman ve nasıl ortaya geti-rildiklerini, Avrupa Birliği'nde kullanılan sembollerin, örneğin 12 yıldızlı bayrağın gerçekte neyin sembolü olduğunu açıklıyor.

'Göze görünmeden' hayatlarımıza yön veren gizli kişileri, örgütleri ve bunların Türkiye bağlantılarını, ismen Gül ve Haç Kardeşliği'nde okuyacaksınız.

"Avrupa'daki en esrarengiz örgüt 'Gül ve Haç Kardeşiliği', 'Tapınak Şövalyeleri' ve masonlar 18. Yüzyıllar bu yana ortak bir strateji izleyerek Avrupa Birliği'ni kurmaya çalışmaktadır. Son yüzyılda özellikle Avrupa siyasetinin 'perde arkasındaki' en güçlü temsilcileri bu üç gizli örgüttür." (326 Sayfa) 

2) Laiklik - Enigma'ya Dönüşen Paradigma :

"Türkiye'de Laiklik denilen olgu, 'yeni' devlet ve onu iktidar aracılığıyla yönlendiren kadro tarafından Batı'dan kopya edilerek başlatıldı. Bu nedenle de kitlesel destekten yoksun kaldı. Hatta mümin Müslüman kitlenin nezdinde 'gavurlaştırılmak' olarak değerlendirildi. Yine T.C. Devleti'nde 'din' özerkleştirilmedi. Tam tersine 'din' (İslamiyet) Türk tipi İslamiyet haline getirilerek devletin denetimi altına sokuldu. Sayısız yasa ve yönetmelikle, gerçekte DİN VE DEVLET İŞLERİ birbirinden ayrılmadılar, tam tersine DİN, DEVLETİN İŞLERİ arasına sokuldu. 
Laiklik olgusu Din ve Devlet'in ayrıştırılması olarak değil, Din-Devlet-Dünya üçlüsünün tek tek ve birbirleriyle bağlantılı olarak ele alınmasıyla anlaşılırlık kazanır. Laisizm'den ayrı olarak Sekülarizm; Din, Devlet ve Dünya'dan kurulu üç alanlı bir tezin seslendiricisidir. 
Kişiler Laik olurlar. Devlet Laik olamaz. Devlet, tüzel bir 'kişiliktir', ne Dini olur ne de Laikliği... Laik ve/veya Seküler olan Anayasa'dır, Devlet değil." 
Aytunç Altındal, Laiklik; Enigma'ya Dönüşen Paradigma'da, Enigmatize edilmiş olan bir Paradigma'nın (Laiklik ve Sekülerlik) incelenmesini amaçlıyor. T.C. Devleti'nin Anayası'na 1937 yılında sokulan 'Resmi / Devlet Laisizmi'ni eleştirirken Türkiye'de nasıl bir laiklik olmalıdır?' sorusuna yanıt arıyor. Son 60-70 yıldır tartışılmakta olan Türkiye'de 'Laisizm'i yeniden tanımlanıyor ve 'Seküler' olanla arasındaki farklılıkları açıkça gösteriyor... (300 Sayfa)

3) Bilinmeyen Hitler :

Aytunç Altındal, Bilinmeyen Hitler'deki "yeni" belgeler, bulgular ve bilgile­rin iktidara geldiği 1933 yılına kadar Hitler'in hayatından kesitler sunuyor. "Hitler'in bir iş kazası" olmadığını, Nazilere yolunu açan esrarengiz bir Okült Örgütle ilişkilerini, bu örgütün kurucu ve yöneticisinin hiç değinilmemiş yönlerini gün ışığına çıkarıyor. "Thule Gessellschaft" adıyla bilinen bu gizli örgütün kurucusu Baron Rudolf von Sebottendorff, çift taraflı bir casus ve aynı zamanda Bektaşi ve Masondu.   Tarihçilerden kendisini on yıllarca gizlemeyi başaran Hitler'in "yol göste­ricisi" ve "rakibi" olan Sebottendorff Türk vatandaşıydı ve Hitler'i iktidara getiren esrarengiz örgütü ilk kez İstanbul'da kurmuştu. Hitler'in hiç bilin­meyen bu yönünü Alman ve İsrailli araştırmacılar da ilk kez bu kitaptaki belgelerden öğrenmişlerdir... (330 Sayfa)    



 4) Bir Türk Casusunun Mektupları /     Batıda Seküler Düşüncenin Gelişimine Katkı : Bu kitapta, okur Bambaşka Bir Dünya ile karşılaşacaktır. Batı'da örgütlü elim, çağlar boyunca Roma Katolik Kilisesi ve onun organları -örneğin Engizisyon- temsil etmiştir. Batı'da sekülerleşme hareketleri de, bu nedenle örgütlü dinin dogma ve doktrinlerine karşı yürütülen mücadelede ortaya çıkmış ve şekillenerek günümüze kadar ulaşmıştır. Bu sekülerleşme bağlamında pek çok yayın yapılmıştır ama bir konu özellikle gözlerden gizlenmiş, bilinsin istenmemiştir. Kısaca gizli (oecult) ilimler adıyla tanımlanan bu Bambaşka Dünya'mn Batı'daki sekülerleşme hareketlerine ne denli büyük, kalıcı ve yoğun etkisinin olduğuna sözde akademik yayınlarda hiç yer verilmemiştir. Bu kitapta, başta alşimi (simya) olmak üzere Ezoterizm ve Hermetizm','m, Batı'daki sekülerleşme gayretlerine yaptıkları somut katkıları belgeleriyle okuyacaksınız. Bu nedenledir ki, sekülerleşme ve gizli ilimler arasındaki doğrudan bağlara, ilişkilere ve görüşlere dikkat çekmesi itibariyle bu kitap kendi alanında bir ilktir.
Kitapta, çağdaş bilimin kurucuları arasında yer alan Isaac Nevvton'un, Barudi Spinoza'nın, Johannes Kepler'in simya'yı kimya'ya dönüştüren Antoine Lavoisier'in ve diğerlerinin gizli ilimlerle olan doğrudan bağlarını okuyacaksınız. Yakın yıllara kadar sadece üstün fizikçi ve matematikçi olmaktan başka hiçbir yönü bilinmeyen Isaac Nevvton'un, daha çok Robinson Crusoe'nun yazan olarak tanınan Daniel Defoe'nun ve diğerlerinin okült ile olan bağlarını tanıdıkça çağdaş bilimin ve örgütlü dine karşı mücadelenin ve sekülerizmin nasıl geliştiğine tanık olacaksınız.
Bir Türk Casusunun Mektupları da işte bu bağlamda çok ama pek çok önemli bir işlev yüklenmiştir. Bir Türk Casusunun Mektupları Avrupa'da sekülerleşmeye doğrudan ve büyük bir katkı yapmıştır. Umarım çağdaş bilimin ve sekülerizmin bu gizlenmiş yönünü ve gizli örgütlerini ilgi ve keyifle okursunuz... (146 Sayfa)   
ISBN:
Yayın evi: Alfa Yayinlari
33,70 €
43,70 €
23 % daha ucuz
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!