Di, 16.Apr.2024 - 23:14
Aile ve Saglik Kitaplari

21 Günde Yağlarınızdan
Kurtulun
(1 Kitap + 1 DVD)
Ebru Şallı'nın
çok Satan DVD'si bu sette!

Ebru Şallı
Ebru Şallı ile 21 günde yağlarınızdan kurtulun!.. Türk Kitabevi,  1 DVD ve 1 kitap birlikte şimdi indirimli olarak takdim ediyor. Televizyonlardaki dev kampanyamiz!.. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, herkese "Yaşasın Hayat" slogani ile sesleniyor!... Kitapta, mönüler, testler, kalori hesapları, beden kitle indeksi tabloları gibi yol göstericilerin de olduğu "Hafifleyin, Gençleşin" sizi her zaman genç ve sağlıklı kalmaya davet ediyor.
Mucize DVD'den nasıl yararlanacaksınız?   
Bu DVD'nin özelliği vücudun genel olarak yağ oranını düşürerek ödemin atılmasını sağlıyor ve hızlı sıkılaştırma sağlayarak kas oranını arttırıp kısa sürede vücudu şekillendiriyor. Yaza girmeden 21 günde bu kuru uygulayarak cardiopilates egzerszileriyle bambaşka bir bedene sahip olabilirsiniz! 

21 gün boyunca her gün kesinti vermeden günde sadece 45 dakikanızı ayırarak bu mucize DVD'den yararlanmanız mümkün.. Bedeninizi ve ruhunuzu pilatesle tanıştırın, alıştırın ve sonrasında 21 günlük yağ yakıcı cardiopilates kürüne kesinlikle girebilirsiniz. 


Mucize DVD'nin etkileri nasıl başlıyor?

İlk 3 gün bedende yorgunluk hatta hafif tutulmalar olabiliyor. Fakat 4.günden sonra bedeninizin size başka bir kapı açtığını göreceksiniz. Sizden daha fazlasını istediğini güçlendirdiğini hissedeceksiniz. 7. günden sonra gözle görülür, fark edilir yağ oranında azalma, dolayısıyla daralma ve sıkılaşma hissedeceksiniz... Özellikle karın kalça bacaklar ve kollarda sıkılaşmayı ve incelmeyi hissetmeye başlayacaksınız. 15. günden sonra hızla sonuca vardığınızı hem hissediyor, hem de görüyor olacaksınız.  Ödem ve şişkinliğinizden eser kalmayacak. 

Ebru Şallı, "Hemen karar verin!.. Yarın geç olabilir. 21 günlük küre girin. Bedeninizdeki ve ruhunuzdaki farklılıkları benimle paylaşın..." diyor. 
Yayın evi: Dogan Kitap
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Eklenildiği tarih: 28-04-2013
Yazar: burcu
Harikasin Ebru Hanim. Ilac gibi yetisti dvdniz bana. Calisiyoruz yaglari eritmeye.....tvsiye ederim.
tesekkürrrler.