Di, 16.Apr.2024 - 10:27
Başarı ve Kişisel Gelişim

Evrenden Torpilim Var

Aykut Ogut
Siz hiç 150 kilo oldunuz mu?
Sizin hiç yabancı bir ülkede bavulunuzu kaybettiğiniz, sabahları mısır gevreğine bira döküp hayatta kalırken günlerce tek kelime bile konuşmadığınız, dayak yedikten sonra girdiğiniz komadan bir gözünüzü kaybetmiş olarak çıkıp tekrar parklara döndüğünüz, annenizi kaybettikten sonra hapiste yatarken babanızı kaybettiğiniz oldu mu?
Benim oldu.
Peki ya sonra o yabancı ülkenin dilinde şakır şakır konuşup hatta seslendirme yönetmenliği bile yaptığınız, o ülkedeki filmlerde başrol oynadığınız, 70 kilo verip filinta gibi olduğunuz, yeni ve mutlu bir hayat kurduğunuz, elinizi attığınız her işi altın yumurtlayan tavuğa çevirdiğiniz, her saniyenizi gülümseyerek geçirdiğiniz, hayatta istediğiniz her şeyi elde etmeye başladığınız oldu mu? Benim oldu. Nasıl mı?
Gelin anlatayım…
(264 Sayfa / Evrenden Torpilim Var! / Aykut Oğut / Dharma Yayınları / Kişisel Gelişim ve Psikoloji Dizisi / www.turkkitap.de / Türk Kitabevi Tel: 0049 69 250506 / Türkische Buchhandlung Frankfurt/M) site:turkkitap.de / En Ucuz Kitap, Film ve Müzik CD'leri www.turkkitap.de adresinde )
TELEFONLA HIZLI SİPARİŞ: 069 / 25 05 06
Yazar: Aykut Ogut
Yayın evi: Dharma Yayinlari

Weitere Informationen

"Hayatım Degişti!" Var mısın Yok musun'a katılan Hanzade Durmuş, Acun Ilıcalı'nın yapımcı olarak imza attığı 'Yok Böyle Dans' adlı yeni yarışmanın sunucusu oldu. 22 yaşındaki Hanzade, her şeyin kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu söylerken; hayatını değiştiren etkenin bir kişisel gelişim kitabı olduğunu anlattı. Evrenden Torpilim Var adlı kitabı okuduktan sonra pozitif düşünmeye başladığını belirten genç sunucu 'Şimdi pozitif düşünüyorum ve kendime küçük hedefler koyarak hayatı akışına bırakıyorum' dedi... (Aksam Gazatesi Haberi)
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Eklenildiği tarih: 17-06-2010
Yazar: Ali
Ilk defa uzun zamandir tanidigim insanlari arkadas ve ögretmeni olarak bilen bir Türk'ün hikayesini okudum. Cok sevindim. Espirili (hatta espirisini bazi olaylara ragmen kaybetmemis) bakis acisi benim ve karimin hosuna gitti. Bazi noktalarda görüslerim farkli da olsa, cok güzel bir kitap ve tavsiye ederim.
 
Eklenildiği tarih: 16-04-2009
Yazar: Hande.Diltemiz@hm.com
Merhaba, cok begendim,hos begenmek ne demek....eger gulumseyip,odaklanip,degistirebiliyorsam,Aykut Bey yardimci oldu ben de basardim demektir....yani kitap amacina ulasmistir. Bu kadar begnememin sebebi,dilin akiciligi,orneklerin gercek olusu,ve motive edis tarzi.... Yeni kitaplarini bekleyecegim,am once bu kitabi kendi hayatima gecirmeliyim......
 
Eklenildiği tarih: 15-04-2009
Yazar: MERVE
ÇOK BEĞENDİM ÇOK KEYİFLİ VE HAYATI SEVDİREN BİR KİTAP...