Di, 16.Apr.2024 - 16:07
Türk Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Çalıkuşu
Reşat Nuri Güntekin'in Ölümsüz Eseri!

Reşat Nuri Güntekin
Çalıkuşu: Özgürlüğün ve Aşkın Romanı 

Feride'nin fırtına gibi ruhunun peşine düşmeye hazır mısın?

 Çalıkuşu, Reşat Nuri Güntekin'in usta kaleminden çıkan ve Türk edebiyatının en sevilen klasikleri arasında yer alan bir başyapıt. 

Savaşın gölgesinde filizlenen bir aşk hikayesi, Anadolu'nun ruhunu yansıtan bir serüven ve tutkulu bir özgürlük arayışı... Hepsi bu romanda seni bekliyor. 

Feride: Özgür ruhlu, cesur ve her daim haklı olan bir kadın. Onunla birlikte tabulara meydan okuyacak, tabuların gölgesinde filizlenen bir aşka tanık olacaksın. 

Kamran: Tutkulu ve idealist bir adam. Feride'nin fırtına gibi ruhuna kapılacak ve onunla birlikte unutulmaz bir yolculuğa çıkacaksın. 

Anadolu: Her köşesi ayrı bir hikayeye fısıldayan, geleneklerin ve doğanın harmanlandığı bir coğrafya. Çalıkuşu'nun izinde Anadolu'nun ruhunu keşfedeceksin. 

Savaşın Gölgesinde Bir Aşk Hikayesi: Çalıkuşu sadece bir aşk hikayesi değil, aynı zamanda savaşın yarattığı tahribatı ve umutsuzluğu da anlatan bir roman. 

Feride ve Kamran'ın aşkı savaşın gölgesinde filizlense de umut ve sevginin her zaman galip geleceğini gösterecek. 

Unutulmaz Bir Serüven: Feride'nin Anadolu'daki öğretmenlik yılları seni bambaşka bir dünyaya götürecek. 

Her köyde yeni bir hikaye, her öğrencide yeni bir umutla karşılaşacaksın. 

Tutkulu Bir Özgürlük Arayışı: Feride'nin özgür ruhu seni de etkileyecek ve kendi tabularını yıkmak için sana ilham verecek. Onunla birlikte cesaretin ve özgürlüğün tadına varacaksın.

Çalıkuşu sadece bir roman değil, bir ilham kaynağı! Sende Feride'nin fırtına gibi ruhunu hissediyorsan, bu romana bir şans ver. Belki de aradığın özgürlük ve aşk bu sayfalarda seni bekliyordur...  #turkkitap.de 
ISBN: 9789751027689
Yayın evi: Inkilap
13,90 €
17,90 €
23 % daha ucuz
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Eklenildiği tarih: 24-09-2013
Yazar: Kitapsever
Merhaba, ben Ingiltereye siparis etmek istiyorum bu kitabi, mumkunmudur? ve kargo ucretiniz ne kadar? cok tessekurler.