Do, 28.Mär.2024 - 19:16
Türk Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Aşk Bize Yakıştı Seti
(3 Kitap Birarada / Özel Baskı)
% 50 Indirimli

Mehmet Coşkundeniz
Türk Kitabevi, yazar Mehmet Coşkundeniz'in en çok satan 3 kitabindan oluşan " Aşk Bize Yakıştı Seti"ni şimdi % 50 indirimli takdim ediyor.

Setimizdeki Kitaplar:

1) Bana Bir Aşk Borçlusun (Özel Baski):
Bir kafede, bir lokantada, bir parkta otururken, önünüzden geçen kişilerin, yanınızda oturanların nasıl bir hayat yaşadıkları hakkında fikir yürüttünüz mü hiç? Aşka dair neler hissetmiş olabileceklerini düşündünüz mü? Belki birkaç saat önce sevgilisinden ayrılmış biridir yanınızdaki. Ya da o an önünüzden geçen delikanlının yüzündeki gülümsemenin nedeni, sevgilisinin biraz önce evlilik teklifini kabul etmesidir. Birkaç masa ileride oturan yaşlı adam, yıllar önce çok sevdiği ama bir türlü kavuşamadığı aşkını düşünüyordur, kim bilir...
Ya siz? Sizin bir hikayeniz yok mu? Herkesin bir hikayesi vardır, bilirsiniz... İşte bu kitapta 'Herkes'in hikayesi var... Kitaplarında aşkı 'aşkla' yazan Mehmet Coşkundeniz, bu kez heri bir ayrı bir film senaryosu olacak kadar etkileyici, yaşanmış, gerçek aşk hikayelerini derledi. Mehmet Coşkundeniz'in kendisine gönderilen on binlerce mektup arasından seçip derlediği bu hikayelerde, herkes kendinden bir şeyler bulacak... Belki de kendini bulacak, şaşıracak. Siz hikayenizi yazmamış olsanız da eski aşkınız veya halen mutlu bir ilişkiyi sürdürdüğünüz sevgiliniz, eşiniz sizi anlatmıştır belki... "Ban Bir Aşk Borçlusun" aşkı en yalın, en çıplak, en saf haliyle okuyucuya sunuyor. Aşkın her şeye rağmen yaşadığını, romantizmin ölmediğini kanıtlıyor... 

2) Aşk Bize Yakıştı (Özel Baskı):
Gizli bahçesi ruhumuzun aşk, kaçıp saklanığımız durup soluklandığımız kimi zaman nefessiz kaldığımız gizli bahçe.  Orada sade seven ve sevilen yaşar, hıçkırıklarla kahkahalar dans eder. 
Güpegündüz düşler yaşarız, zifiri karanlıklar güneşe dönüşür aşk olunca, aşık olunca... Şarkılar yükselir içinizden, bazen acılı bir melodiyle bir sokak ortasında kalakalırsınız, ağlamak utanılası değildir, saklamazsınız, durup müziğe karışır ağlarsınız, yanınızdan geçip gider görüntüler, sade onun gözleri ve gözyaşı görünür olur. 
Yanınınızdaysa sevgili müziklerin neşelisi takılır, sarar her tarafınızı keyif, mutlulukla gözlerinin içine bakar tekrar tekrar fısıldarsınız sevdiğinizi, o varsa her müzik neşedir. 
Aşk olmasaydı hangi müzik içinizi kanatırdı, dans ettirirdi... 
Aşk olmasaydı şiirler okuyabilir miydiniz puslu havalarda sevgiliye sarılarak... 
Aşk herkese yakışır; yüreğimizi aşka açtığımız, inandığımız sürece. Mehmet Coşkundeniz, "Aşk Bize Yakıştı" da aşkın harikalar diyarında görüp hissettiklerini, aşka inananlarla paylaşıyor. 

3) Seni Seviyorum Çünkü... Sensiz Olmaz Çünkü... (Özel Baskı):
* Seni seviyorum, çünkü bir ressamın çizebileceği en güzel tablosun sen. Renklerinle büyülüyorsun beni, hayran hayran bakıyorum sana. Ya da bir şairin yazabileceği en anlamlı şiir, sevdayı ve aşkı anlatan.

* Seni seviyorum, çünkü sorgulamıyorsun, yargolamıyorsun beni. Olduğum gibi kabul ediyorsun, hatalarımla, zaaflarımla. Değiştirmek yerine anlamaya çalışıyorsun, ne güzel...

* Bir insanı sevmek için kaç nedeniniz olabilir? Hangi özellikleridir sizi ona bağlayan? Sevgiliniz sizin için neden vazgeçilmezdir? Bir insana hiç sebepsiz âşık olabilirsiniz; ama, onu tanıdıkça sevmek için binlerce neden bulabilirsiniz. 'Sen Git Aşk Bana Kalsın', 'Aşk Bize Yakıştı' ve 'Aşk Yakalar Seni' kitaplarının yazarı, aşkın sözcüsü Mehmet Coşkundeniz, "seni seviyorum çünkü..." de hepimizin aklına gelen ancak pek de üzerinde durmadığınız sevme nedenlerini anlatıyor... 
Tüm sevenler için...
Yayın evi: Neden Kitap
19,80 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!