Fr, 19.Apr.2024 - 11:29
En Yeni Kitaplar

Artik Cok Gec
Murat Kececi

Murat Keçeci
Klasik aşk hikayelerinden farkı, bir birlerine aşık olduklarının farkına çok geç varırlar, ancak her şey için "Artık Çok Geçtir."
Bağımlı bir genç bayan mimar ile Türkiye’nin sayılı şirketleri arasına girmiş dev bir şirketin CEO’sunun sıradışı ve maceralı bir aşk hiyakesidir.
Elini yüzünü yıkadı. Ayakkabılarını giydikten sonra son kez Alev’in yatak odasındaki kendi büyük resmine baktı. Aynanın önünde duran ruju gördü, rujun kapağını açtı ve resmin altında bulunan boşluğa , ’’ARTIK ÇOK GEÇ’’diye bir not düştü...
Artık çok geçti, bir kadının hayalini altı yıldır süslüyordu ama bunun farkında değildi, ’’oysa çok ihtiyacı var bana’’ diye geçirdi içinden. ‘’Ah bir bilsen bebeğim benimde sana, gerçek sevgiye o kadar çok ihtiyacım var ki, sıkıldım etrafımdaki sahte insanlardan ve seni hiç unutamadım inan’’ dedi ve üstüne başına çeki düzen verip bir hayal kırıklığını daha bu kapıda bırakıp merdivenlere yöneldi."
(176 Sayfa / Artık Çok Geç Murat Keçeci / ArtShop Yayıncılık / www.turkkitap.de / Türk Kitabevi Tel: 0049 69 250506 / Türkische Buchhandlung Frankfurt/M) site:turkkitap.de / En Ucuz Kitap, Film ve Müzik CD'leri www.turkkitap.de adresinde )
TELEFONLA HIZLI SİPARİŞ: 069 / 25 05 06
Yayın evi: Artshop
7,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!