Fr, 29.Mär.2024 - 16:10
Türk Filmleri

2 Al 1 Öde
Anlat Istanbul (DVD), O Simdi Mahkum (DVD)

2 AL 1 ÖDE KAMPANYASI!.. 2 DVD BİRARADA, TEK FİYAT!
Anlat Istanbul (DVD)
İstanbul'da bir gece. 5 hikaye.
Birbirinden çok ayrı gibi görünen bu hikayeleri birleştiren bir tek şey vardır. Hepsi eski peri masallarına benzerler.
Kader, Borges'in dediği gibi, çeşitlemelere düşkündür. Bir çingene klarinetini, Fareli köyün kavalcısına dönüştürür. Kırımızı Şapkalı Kız bir mafya kuryesidir. Cidirella ise talihsiz bir fahişe.
Katilinden kaçan dünya güzeli bir prenses Beyoğlu ormanlarından 8. cüceyle karşılaşır. İstanbul'a yeni gelmiş ve aç kalmış bir Kürt genci Uyuyan Güzel'le tanışır. 5 ünlü masal, İstanbul gecesinde bir belirir bir kaybolurlar.
Sıradan hayatların içinde masal pırıltıları yanar, söner.
Anlat İstanbul, 5 yönetmen tarafından çekilmiş ama şaşırtıcı bir bütünlüğe sahip, bir hikaye anlatan bir film. Masallar şehri İstanbul'a aykırı bir güzelleme. Yönetmen :Ümit Ünal, Kudret Sabancı, Selim Demirdelen, Ömür Atay, Yücel Yolcu Oyuncular: Mehmet Günsür, Güven Kıraç, Erkan Can, Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan, Altan Erkekli, Özgü Namal, Nurgül Yeşilçay, Yelda Reynaud, Nejat İşler, Ozan Güven, Azra Akın.
Görüntü Yönetmeni:Mehmet Aksin
Senaryo:Ümit Ünal
O Şimdi Mahkum (DVD)
Filmde, askerliklerini bitiren Levent (L. Kazak), Gökhan (G. Özoğuz) ve Karlıdağ (Y. Bingöl) adlı üç arkadaşın hikayesi anlatılıyor.
Askerde tanışan Levent, Gökhan ve Karlıdağ’ın yolları askerlikten iki yıl sonra tekrar kesişir. Bir işte dikiş tutturamayan Levent, “O şimdi Mahkum” adında bir sit - com senaryosu yazıp, başrolü oynamasını istediği Athena grubunun solisti Gökhan’ın peşine düşer. Büyük bir aksilik sonucu başları belaya giren iki arkadaş, hiç alışık olmadıkları bir dünyanın içine, hapse düşüp, verildikleri koğuşta eski arkadaşları Karlıdağ (Y. Bingöl) ile karşılaşırlar. Ve bir anda kendilerini yeraltı dünyasının bir hesaplaşması içinde bulurlar. Kahramanlarımız, bazen soluk kesen bir maceranın, bazen gözleri dolduracak bir hüznün, bazen kahkahaların, bazen de yüreğinizi hoplatan bir hikayenin içine girerler… Yeraltı dünyasının Numan Abi’sini dünyaca ünlü perküsyon ustası Burhan Öcal canlandırdı. Son dönem Türk sinemasının en başarılı yapımlarından olan bu harika filmi sakın kaçırmayın!..
Yönetmen : Abdullah Oğuz
Senaryo : Levent Kazak
Oyuncular : Yavuz Bingöl, Burhan Öcal, Gökhan Özoğuz, Levent Kazak, Erkan Can, Zafer Algöz, Fadik Atasoy, Ayça ınci, Menderes Samancılar, Melisa Sözen..
(+16)
(2 Al 1 Öde Kampanyası / 2 DVD Birarada / Kanal D / www.turkkitap.de / Türk Kitabevi Tel: 0049 69 250506 / Türkische Buchhandlung Frankfurt/M) site:turkkitap.de / En Ucuz Kitap, Film ve Müzik CD'leri www.turkkitap.de adresinde )
TELEFONLA HIZLI SİPARİŞ: 069 / 25 05 06
Yayın evi: Kanal D
19,80 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!